Elazığspor ligden çekilebilir ! - Elazığspor Haberleri
Son Haberler:Elazığspor Haberleri ,Elazığspor fan,Elazığsporlular,Elazığspor güncel haberleri,Elazığspor transfer haberleri,Elazığspor Taraftar
Home » , » Elazığspor ligden çekilebilir !

Elazığspor ligden çekilebilir !

Written By Site Yöneticisi (1) on 3 Şubat 2014 Pazartesi | 11:25



Resmi siteden yapılan açıklama;

KAMUOYUNA DUYURU

02.02.2014 tarihinde oynadığımız Kardemir Karabükspor karşılaşmasında, maçın hakemi Özgür Yankaya'nın maç içerisinde karşılaşmanın sonucunu etkileyen taraflı kararlar vermesinden dolayı Elazığspor Camiası olarak şiddetle kınıyoruz.

Maçın 63. dakikasında futbolcumuz Pape Habib Sow'a yapılmış olan faul sonunda futbolcumuz yerde acı içerisinde yatarken, sağlık görevlileri oyuna davet edilmiş olmasına rağmen rakip oyuncu Yiğit İncedemir'in insanlık dışı davranarak futbolcumuz Pape Habib Sow'u yerde sürükleyerek saha dışına fırlatması sonucu, futbolcumuz Pape Habib Sow'unda hissettiği acıyla göstermiş olduğu haklı tepkisinden dolayı gösterilen kırmızı kart ve rakip oyuncu Yiğit İncedemir'in yapmış olduğu insanlık dışı hareketi maçın hakemi Özgür Yankaya nın sarı kartla değerlendirmesi Türk futbol tarihine bir kara leke olarak yazılacaktır.

Ayrıca yine maç içerisinde rakip oyuncu Eneramo'nun sarı kartı varken futbolcumuz Bilica'ya yapmış olduğu ağır faule rağmen ikinci sarı karttan kırmızı kart vermemesi maçın hakeminin karşılaşmayı ne kadar taraflı yönettiğinin açık göstergesidir.

Haftalardır maruz kaldığımız hakem hataları ve bu tür haksızlıkları defalarca basın açıklamalarıyla duyurmamıza rağmen devam etmesi Elazığspor camiası olarak sabrımızı taşırmıştır ve hiçbir olumlu adımın atılmaması manidardır.

Doğu ve Güneydoğu bölgemizin temsilcisi olan Elazığspor, bu lige zenginlik ve değer katmasına rağmen bazı kesimler tarafından düşmanlık yapılıp, kalemi kırılmış zayıf halka olarak görülüyor ise bunun tepkisini Elazığspor camiası olarak dışarıda, takım olarak ise saha içinde en ağır şekilde göstereceğimizi belirtmek isteriz.

Ayrıca bu kirli oyun ve haksızlıklar son bulmadığı taktirde gerektiğinde yönetim kurulumuzca alacağımız karar sonucu onurlu ve şerefli bir duruş göstererek Elazığspor olarak ligden çekileceğimizi kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

ELAZIĞSPOR YÖNETİM KURULU
Share this article :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın

Yorumlama biçiminden anonim seçerek kolay bir şekilde yorum yapabilirsiniz...

Bu Haftanin En Çok Okunan Haberleri

Reklam

Bumerang - Yazarkafe
 
Bumerang - Yazarkafe
 
Bumerang - Yazarkafe

Transfer Haberleri

Transfer Haberleri
Son transfer dedikoduları için resime tıklayınız...

Facebook Sayfamız

SIRADAKİ MAÇ


ESKİŞEHİRSPOR v ELAZIĞSPOR

Haftanın Popüler Haberleri


           Elazığspor Puan Durumu

 
Support : Elazığspor,Gakgoşlar,Elazığspor haberleri, | Elazığspor transferleri,elazığsporlular | elazığspor forum,elazığspor fan,
Copyright © 2013. Elazığspor Haberleri - Tüm Hakları Saklıdır.Sitede bulunan Haberler izin alınmadan kullanılamaz...
Template Created by Elazığspor Haberleri Published by Elazığspor
Proudly powered by Elazığspor Haberleri